Tartályos Gáz Gázrendelés

Targoncagáz Vendéglátás Ipar Mezőgazdaság Terményszárítás Lakosság

Vendéglátás

A Prímaenergia tartályos PB-gáz a földgázzal közel azonos tulajdonságainak köszönhetően, könnyen és egyszerűen pótolni tudja a földgáz által nyújtott előnyöket ott is, ahol valamilyen okból kifolyólag nem érhető el a vezetékes gáz.

A fűtőértéke nagyobb, mint a földgáznak, így a tartályos PB-gázzal üzemelő készülékek csak speciális égőfejekkel működtethetők. A tökéletes égésnek köszönhetően nem keletkeznek szennyező anyagok, így nem szennyezi az élelmiszereket, kíméli a berendezéseket és csökkenti a karbantartási költségeket.

Használjon Ön is tartályos PB gázt!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!

A Prímaenergia tartályos PB-gáz rendszerek számos, időszakosan vagy állandóan működő szállodában, hotelben, étteremben, vendéglőben, büfékben, vagy nagykonyhán, iskolában, óvodában, kórházban,  bizonyították alkalmasságukat, éppúgy, mint ahogy találkozhatunk velük a szabadidő-központokban, az uszodákban vagy akár a templomokban is.Használjon tartályos PB-gázt!

Amennyiben szeretne tartályos PB-gázt használni a fenti területek bármelyikén, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!