Tartályos Gáz Gázrendelés

Targoncagáz Vendéglátás Ipar Mezőgazdaság Terményszárítás Lakosság

Targoncagáz

Megfelelő fogyasztási nagyságrend esetén a Prímaenergia targoncatöltő állomás telepítése a palackos felhasználáshoz képest sokkal gazdaságosabb.

A Prímaenergia targoncatöltő állomás a PB-gáz tárolására alkalmas tartályból, az üzemanyag kiszolgálását lehetővé tévő szivattyúból illetve biztonsági szerelvényekből, valamint a kimérő egységből áll.

A Prímaenergia targoncatöltő állomás kétféle - mérőberendezéssel ellátott vagy mérőberendezés nélküli - kivitelben rendelhető meg. A hatályos jogszabályok szerint a targoncák hajtására felhasznált PB-gáz árát nem terheli útalap és fogyasztási adó. Ebből következően a felhasználók szabadon dönthetik el - belső elszámolási rendszerük alapján-, hogy kívánják-e mérni a targoncánként felhasznált üzemanyag mennyiségét vagy nem. Mérőberendezés nélküli töltőállomás üzemeltetése esetén a targoncákra felszerelt, új üzemanyagtartály szintjelző berendezésével lehet a kiadott üzemanyag mennyiségét követni.

Használjon Ön is targoncatöltő állomást!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!Használjon tartályos PB-gázt!

Amennyiben szeretne tartályos PB-gázt használni a fenti területek bármelyikén, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!