Tartályos Gáz Gázrendelés

Targoncagáz Vendéglátás Ipar Mezőgazdaság Terményszárítás Lakosság

Prímaenergia tartályos PB-gázról

Miért fizetne rendelkezésre állási díjat egy szolgáltatónak, még mielőtt egy csepp gázt is elfogyasztana? A telepített Prímaenergia tartályokból megoldható a ház fűtése, a főzés, a vízmelegítés. Vállalkozások széles körben használhatják, legyen szó akár az ipar, akár a mezőgazdaság területéről. Kisebb hotelek, panziók tulajdonosai is szívesen választják ezt a megoldást.

Tartályos gáz: tartós és kiszámítható

A tartályos gáz ott is elérhető, ahol technikailag megvalósíthatatlan a földgázhálózatra csatlakozás, vagy túl drága lenne. A telepítés gyors és rugalmas folyamat, a kezelés egyszerű és biztonságos.

Egyedülálló újításunknak köszönhetően a standard rendszerek átlagos 10 hét telepítési idejével szemben akár 1 hét alatt biztosítható a PB-gázellátás az Ön otthonában is!

A MobilTartály egy olyan előre gyártott berendezés, amelynek telepítéséhez építési jellegű engedélyezési eljárás nem szükséges. A berendezés helyszíni építési munkák nélkül, az üzembe helyezéshez szükséges minden szerelvénnyel, biztonsági elemmel ellátva, a helyszínre szállítás után egyszerű kötőelemek csatlakoztatásával, néhány órán belül üzembe helyezhető.

További információ itt érhető el a MobilTartályról. Tovább >>


A tartályos gáz előnyei:

  • Hosszabb távra megoldást jelent, mint a kis palackok cseréje;
  • Veszteségmentes gázellátás, nincs maradványgáz;
  • Bármilyen energiatakarékos fűtési rendszerhez könnyen csatlakoztatható;
  • Sokféleképpen telepíthető;
  • A tervezéstől a beüzemelésig csak kevés idő telik el;

Miért érdemes a Prímaenergiát választania?

  • Állandó ügyfélszolgálat;
  • A tartályhoz olyan, távkapcsolattal rendelkező mérőműszert kapcsolhatnak, amely a központban jelzi a fogyást. A diszpécser időben figyelmezteti a felhasználót a pótlásra;
  • Teljes körű, gondos, ütemezett karbantartás.
Használjon Ön is tartályos PB gázt!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!Használjon tartályos PB-gázt!

Amennyiben szeretne tartályos PB-gázt használni a fenti területek bármelyikén, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!