Tartályos Gáz Gázrendelés

Targoncagáz Vendéglátás Ipar Mezőgazdaság Terményszárítás Lakosság

Mezőgazdaság

A Prímaenergia tartályos PB-gáz a mezőgazdaság számos területén biztosítja a fogyasztók számára a modern, minden igényt kielégítő, tiszta energiát. A PB-gáz használata a legszigorúbb környezetvédelmi és élelmiszer-egészségügyi előírásoknak is megfelelő termék előállítását teszi lehetővé.

Több ezer hazai mezőgazdasági termelővállalat és feldolgozó üzem döntött a Prímaenergia tartályos PB-gáz rendszer mellett.

A Prímaenergia tartályos PB-gáz képes biztosítani a növénytermesztésben az üvegházak és a fóliasátrak fűtéséhez, a komposztáláshoz, a terményszárításhoz vagy akár a takarmánygranuláláshoz szükséges, a mai elvárásoknak megfelelő energiát.

Használjon Ön is tartályos PB gázt!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!

A Prímaenergia tartályos PB-gáz az állattenyésztésben is az egyik leghatékonyabb energiaforrás. Tökéletesen ellátja a baromfi- és sertéstelepeken a sugárzókat, a teremfűtést, illetve a szarvasmarhatelepeken a fejőházak használati melegvízellátását. A Prímaenergia tartályos PB-gázzal előállított gőz alkalmazásával a nevelési időszakok végén a létesítmények egészségügyi fertőtlenítése is megoldható, így elkerülhető a környezetkárosító fertőtlenítő vegyszerek használata. Az állattenyésztő telepek automatizálásához elengedhetetlen a szünetmentes energiaellátás, mely biztosítható Prímaenergia PB-gáz üzemű áramfejlesztővel.Használjon tartályos PB-gázt!

Amennyiben szeretne tartályos PB-gázt használni a fenti területek bármelyikén, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!