Tartályos Gáz Gázrendelés

Targoncagáz Vendéglátás Ipar Mezőgazdaság Terményszárítás Lakosság

Ipar

A Prímaenergia PB-gáz az iparban is bizonyítja sokoldalúságát, legyen szó akár gépipari technológiák kiszolgálásáról (lángvágás, hegesztés, lángedzés), aszfaltkeverésről vagy hőkezelésről, szárításról, kohászatról, illetve élelmiszeripari termelésről, szeszfőzdék energiaellátásáról.

A propán és propán-bután rendelkezik a korszerű energiaforrások összes kedvező fizikai, kémiai és tüzeléstechnikai jellemzőjével. Számos alkalmazási területük mellett a lángvágás során gyakran váltják ki az acetilént. Használatuk jelentős költségmegtakarítást eredményez, és kevesebb veszéllyel is jár, mivel gyulladási koncentrációjuk szűkebb határok között mozog, mint az acetiléné.

Használjon Ön is tartályos PB gázt!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!

Lángvágásnál történő alkalmazásuk mellett szóló érv az acetilénnel elérhetőhöz képest, a nagyobb vágási sebesség és a vágott felület jobb minősége, valamint a kisebb salakfelrakódás. Ezáltal, a munkafolyamat végén előforduló utómunkálatok időtartama jelentősen lecsökken.Használjon tartályos PB-gázt!

Amennyiben szeretne tartályos PB-gázt használni a fenti területek bármelyikén, kérjük vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!